divendres, 4 de desembre de 2009

No a la Constitució espanyola, Sí a la independència

Avui 4 de desembre a les 18.45 h.- a davant de l'Ajuntament de Mataró, amb el lema "No a la Constitució espanyola. Sí a la Independència", la CUP organitzarà una concentració en suport a les consultes independentistes i de rebuig a la a la celebració de l'acte institucional en motiu de la Constitució espanyola que organitza el consistori.

Diem no a la Constitució espanyola per dos motius: primer, perquè fou redactada i votada amb la por a les armes dels feixistes; i segon, perquè nega el dret a l'autodeterminació i l'existència de la Nació catalana.

La celebració insititucional es va fixar en el Ple del 8 de novembre de 2007, quan el PP va aconseguir aprovar una resolució conjunta amb el PSC-PSOE, perquè cada any se celebri un acte en ocasió del dia de la Constitució espanyola (6 de desembre).

Ja aleshores la CUP va ser l'única formació política que va plantar cara als espanyolistes i va proposar una resolució alternativa a favor de la celebració d'una diada per la llibertat dels pobles i el dret a l'autodeterminació.


Candidatura d'Unitat Popular (CUP)