dissabte, 19 de desembre de 2009

24-D boicot al discurs nadalenc del rei


Un rei fill de la dictadura, que té por d'una democràcia que el pugui deixar sense el seu tro de “bon vivant”, que xucla el resultat dels nostres esforços apropiant-se dels nostres impostos. Un rei que ens lliga peus i mans per a continuar en la llei del “atado y bien atado”.

Entre els que veuen l’obra del dimoni en l’Estatut, les consultes, l’autogovern i el dret a decidir estan aquells que van beneir aquest monarca. Un sobirà que va presidir consells de ministres franquistes, en el seu camí del propi profit, imposant la seva dinastia als descendents d’aquells que van fer fora democràticament el seu avi Alfonso i van lluitar contra el feixisme.

No és casualitat que la mateixa setmana de les consultes per a la independència el petit dels borbons es passegés per Girona com el senyor que dona una ullada als seus dominis. Cap rei no vol que es trenqui el seu regne, així doncs, és aquesta monarquia un obstacle per a les aspiracions dels pobles de l’Estat espanyol. Els hem de fer saber que no els volem, per això animem a tothom a participar a una gran xiulada a l’hora del seu discurs nadalenc, per sumar-nos a iniciatives similars, que des de diferents sensibilitats han estat convocades arreu de l’estat.

Tots els antimonàrquics a fer soroll contra una corona franquista.

FORA ELS BORBONS!!!kaosenlared.net