dissabte, 12 de desembre de 2009

13-D, la independència és l’únic camí


Arenys de Munt ha marcat una abans i un després en la lluita per les llibertats nacionals dels catalans i les catalanes. Per primer cop, després de 300 anys d’ocupació militar i espoliació econòmica, diferents focus arreu dels Països Catalans manifestaran la seva voluntat de continuar existint i d’existir com a poble lliure, desempallegat finalment de la dominació espanyola que ens condemna a la desaparició lenta, que destrueix el nostre territori, empobreix les nostres condicions de vida i pretén anorrear-nos com a identitat col·lectiva de catalanes i catalans que volem continuar sent. El 13-D implicarà un abans i un després en la lluita per la llibertat col·lectiva que per a nosaltres només té un camí: la independència nacional dels Països Catalans.


Encara que al nostre municipi no celebri un referèndum hem de donar suport aquells que si ho fan i una de les accions podria ser penjar l’emblema per excel•lència de qualsevol país, la seva bandera.

Així que catalans i catalanes d’arreu dels Països Catalans, us animo i us demano que demà 13 de desembre del 2009 coincidint amb els referèndums d’independència de més de 160 municipis de Catalunya pengem les nostres senyeres i estelades als balcons de casa, per fer encara més especial aquesta fita històrica, per fer país.


Via fora, Catalunya!